0

Életminőség és munka: DXN

Romania, Hargita, Csíkszereda
Feladva 1 éve
ID #1375
QR CODE
1 - 1 / 4
Egyeztess a hirdetővel
Hirdetés jellege: Eladó
Életminőség és munka: DXN
Romania, Hargita, Csíkszereda,
Feladva 1 éve

Leírás

Az életminőséget a DXN cégnév (daxen/dexin - kínai szó) szavatolja, jelentése: megbízhatóság, becsületesség, erény. A munkát mindenkinek magának kell hozzátenni…

Izgalmas kalandra hívlak az élet-minőség és munka a DXN területén:
http://nyolcpontnyolc.hu/350000412/info
(Kérlek, másold be a linket a böngészőbe ha szükség)

A DXN cég jelenleg a világ legnagyobb ganoderma (piros pecsétviaszgomba) termesztője és ganodermás kávé (arabica) forgalmazója. A 24. helyen áll a vezető MLM cégek között. Hazája Malajzia. 1993-ban alapította Dr. Lim Siow Jin kinai fejlesztőmérnök. Európába a jelenlegi magyar vezetők hozták be 2009-ben.
Csíkszeredában 2011 óta van a Romániai székhelye. A cég mindent maga termeszt és dolgoz fel saját területen és technológiával. A termékek árusítása online és offline MLM.
A DXN termékei: Ganoderma lucidum (GL+RG), Spirulina, Kínai hernyógomba (Cordyces), Oroszlánsörény-gomba, valamint számos gyógynövénykészítmény. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak semmiféle vegyi anyag nincs bennük. Lugosizó hatásúak, az elsavasodás egyensúlyozói.
A Ganoderma kapható kávé, kakaó, kapszula, cukorka és por formájában. A Spirulina préselmény és gabonapehelyben, a többi gomba kapszulában. a gyógynövények tea, kapszula, Veggie és ital formájában.
A ganodermás testápoló szereknek is széles kínálata van: szappan, sampon, tusfürdő, fogrém, olajok és krémek, de van aloé, teafa alapú is.
Egy kis történet:
2013-ban le kellett mondanom a kávéról. Bélcsatornám betegsége miatt rosszul voltam tőle. Égett a gyomrom, szédültem, reszkettem. Kávé nélkül viszont estére már buktam az orromra a fáradtságtól. Fél év ilyen kínlódás után egy munka során találkoztam a DXN-el. Mikor megtudtam, hogy olyan kávéjuk van, amitől nem ég az ember gyomra, azonnal beregisztráltam. Két hét kávézás után vettem észre, mennyire fürge lettem (ínszalag szakadás utáni gyógyulási folyamatban voltam). Csak jóval később kezdtem el használni a többi terméket, kíváncsiságból (hiszen volt már jó vitaminom 2000 óta, előtte tíz éven át benzint használtam tápcsatorna terápiaként). Meglepődve tapasztaltam a hatást, mert túlfokozott életvitelem volt. Mára immár arra kell figyelnem, hogy ne hajtsam magam túlzásba a munkával. Gyomor és bélműködésemet, alvásomat beállította, és kb. egy órával kevesebb alvásra van szükségem mint korábban.
A DXN-hez három lehetséges módon lehet csatlakozni:
1. Aki csak az egészsége fenntartása érdekében regisztrál, az ingyenesen is megteheti (ha akar, később is befizethet a jutaléka érdekében).
2. Aki rendesen regisztrál, 68 Ron díjjal, az felveheti, vagy levásárolhatja a felgyűlt jutalékát.
3. Aki forgalmazóként már egy hét alatt keresni szeretne vele a fogyasztáson túlmenően, az a regisztrációkor választhat egyet a DSP KIT (3+3) közül (ez magába foglalja a regisztrációs díjat és a nagyobb csomagoknál a kiszállitást is).
Mindhárom típusú regisztráció életre szól és az utódok öröklik a felgyűlt munka eredményét.
Életminőség és munka egymásra talál a DXN-ben, sőt, egymást kiegészítik.
Elérhetőség: Bakó M. Hajnalka
Tel: 0721 088 154
Email: dxndiamondial@gmail.com
Magyar: http://dxnganokave.dxn.hu/
Román: http://dxn.cafeagano.ro/
http://nyolcpontnyolc.hu/350000412/info

 

Kapcsolatfelvétel

  Seller's picture
  Magánszemély
  Regisztrálva 12. Sep 2017
  Egyeztess a hirdetővel
  Kapcsolatfelvétel +4072108xxxx

  Hirdető adatai

  Seller's picture
  Magánszemély
  Regisztrálva 12/09/2017

  A hirdetés helye

  Romania, Hargita, Csíkszereda
  Petőfi Sándor/Sétáló Utca, 33 Szám