Ászf

Felhasználói adatokra vonatkozó irányelvek


Az addel.ro ingyenes apróhirdetési oldalon való regisztrációhoz a következő felhasználói adatok szükségesek: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. A telefonszám a regisztrációt követően szabadon megadható.

Az apróhirdetés feladásával nyilvánosságra kerülő, bárki számára hozzáférhető adatok: keresztnév, vezetéknév, Felhasználói Tartalom. A telefonszám nyilvánossága választható. Az adatok megadásának a célja az, hogy a hirdetés iránt érdeklődők felvehessék a kapcsolatot a hirdetővel. A szolgáltatás működtetője nem tehető felelőssé azért, ha a szolgáltatás révén nyilvánossá vált személyes adatokat valaki nem azok megadásának eredeti céljára használná fel. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó valótlan adatokkal vagy több alkalommal regisztrál, az adott Felhasználó Szolgáltatáshoz történő hozzáférését korlátozza, regisztrációját és apróhirdetéseit valamennyi adattal együtt törölje.

Harmadik fél számára a addel.ro nem adja el, nem kölcsönzi, nem adja ki a tudomására jutott személyes adatokat.

Az addel.ro átadhatja a rendelkezésre álló fenti adatokat abban az esetben, ha a törvény úgy rendelkezik, vagy ha jóhiszeműen úgy gondolja, hogy ezen lépés megtétele szükséges, 1) hogy megfeleljen a törvény rendelkezéseinek, illetve egy jogi ügy kívánalmainak; 2) hogy megvédje a szolgáltató jogait és tulajdonát.

Az addel.ro nem tehető felelőssé bárminemű illegális vagy káros cselekményért, aminek alapja a hirdető által ingyenes hirdetésként beírt információ.

Adatkezelés időtartamára vonatkozóan az addel.ro a következőket határozza meg: a regisztráció véglegesítése hiányában 72 óráig, illetve a regisztráció felhasználó által kezdeményezett megszűnéséig tart.

Adatmódosítás
A regisztrációs adatok – az email címre tett kivétellel – a felhasználói fiókban bármikor módosíthatók a Profilom >> Személyes Adatok menüpont alatt. Az email cím abban az esetben nem módosítható, ha a Felhasználó valamelyik közösségi hálózaton keresztül regisztrált.

Üzenet küldése a hirdetőnek
Az addel.ro a hirdető Felhasználó részére küldött üzenetet és a küldő nevét, email címét, – amennyiben megadja – telefonszámát nem tárolja, azt csak a hirdetés feladójának adja át. Az üzenetküldés lehetőségét a hirdetővel való kapcsolatfelvétel céljából biztosítja az addel.ro.

Regisztráció törlése
A regisztráció törlése a Profilom >> Fiók törlése menüpont alatt kezdeményezhető. A regisztráció törlésére a kérelem alapján azonnal sor kerül.

Igényérvényesítés, ügyfélszolgálat
Az addel.ro az ügyfélszolgálat részére küldött panaszokat, kérdéseket és kéréseket a beküldéstől számított 6 hónapig tárolja, majd törli – a még folyamatban lévő ügyekben keletkezett levelezések kivételével.

Adatbiztonság
Az addel.ro a jelszavak olyan lenyomatát tárolja, amely kizárólag a jelszó helyességének ellenőrzésére alkalmas, de magát a jelszót nem lehet belőle visszaállítani.