Info
További infórmációk megtekintehtőek az alábbi hivatkozásokon.
Ászf Felhasználási Feltételek
Üdvözöl az addel.ro! Bejelentkezés Új vagy az oldalon? Regisztrálj
Kategóriák
Üdvözlünk Sepsiszentgyörgy és Kovászna megye ingyenes apróhirdető oldalán. Kellemes böngészést kívánunk.

Ászf

Felhasználói adatokra vonatkozó irányelvek


Az addel.ro ingyenes apróhirdetési oldalon való regisztrációhoz a következő felhasználói adatok szükségesek: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. A telefonszám a regisztrációt követően szabadon megadható.

Az apróhirdetés feladásával nyilvánosságra kerülő, bárki számára hozzáférhető adatok: keresztnév, vezetéknév, Felhasználói Tartalom. A telefonszám nyilvánossága választható. Az adatok megadásának a célja az, hogy a hirdetés iránt érdeklődők felvehessék a kapcsolatot a hirdetővel. A szolgáltatás működtetője nem tehető felelőssé azért, ha a szolgáltatás révén nyilvánossá vált személyes adatokat valaki nem azok megadásának eredeti céljára használná fel. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó valótlan adatokkal vagy több alkalommal regisztrál, az adott Felhasználó Szolgáltatáshoz történő hozzáférését korlátozza, regisztrációját és apróhirdetéseit valamennyi adattal együtt törölje.

Harmadik fél számára a addel.ro nem adja el, nem kölcsönzi, nem adja ki a tudomására jutott személyes adatokat.

Az addel.ro átadhatja a rendelkezésre álló fenti adatokat abban az esetben, ha a törvény úgy rendelkezik, vagy ha jóhiszeműen úgy gondolja, hogy ezen lépés megtétele szükséges, 1) hogy megfeleljen a törvény rendelkezéseinek, illetve egy jogi ügy kívánalmainak; 2) hogy megvédje a szolgáltató jogait és tulajdonát.

Az addel.ro nem tehető felelőssé bárminemű illegális vagy káros cselekményért, aminek alapja a hirdető által ingyenes hirdetésként beírt információ.

Adatkezelés időtartamára vonatkozóan az addel.ro a következőket határozza meg: a regisztráció véglegesítése hiányában 72 óráig, illetve a regisztráció felhasználó által kezdeményezett megszűnéséig tart.

Adatmódosítás
A regisztrációs adatok – az email címre tett kivétellel – a felhasználói fiókban bármikor módosíthatók a Profilom >> Személyes Adatok menüpont alatt. Az email cím abban az esetben nem módosítható, ha a Felhasználó valamelyik közösségi hálózaton keresztül regisztrált.

Üzenet küldése a hirdetőnek
Az addel.ro a hirdető Felhasználó részére küldött üzenetet és a küldő nevét, email címét, – amennyiben megadja – telefonszámát nem tárolja, azt csak a hirdetés feladójának adja át. Az üzenetküldés lehetőségét a hirdetővel való kapcsolatfelvétel céljából biztosítja az addel.ro.

Regisztráció törlése
A regisztráció törlése a Profilom >> Fiók törlése menüpont alatt kezdeményezhető. A regisztráció törlésére a kérelem alapján azonnal sor kerül.

Igényérvényesítés, ügyfélszolgálat
Az addel.ro az ügyfélszolgálat részére küldött panaszokat, kérdéseket és kéréseket a beküldéstől számított 6 hónapig tárolja, majd törli – a még folyamatban lévő ügyekben keletkezett levelezések kivételével.

Adatbiztonság
Az addel.ro a jelszavak olyan lenyomatát tárolja, amely kizárólag a jelszó helyességének ellenőrzésére alkalmas, de magát a jelszót nem lehet belőle visszaállítani.

Üdv! Bejelentkezés
Home Keresés Kedvenceim Fiókom Figyelmeztetéseim Személyes adatok Hirdetéseim Írj nekünk
Keresés finomítása
Kulcsszó
Kategória
Válassz Helyiséget

Ország

Megye

Település

Képek
Ár

Ár:

-
Haladó
Új keresés