Elektromos betegágyak BÉRLÉSE és eladása

Gyógyászati, orvosi segédeszköz Székelyudvarhely, RO 1 hónapja

Bővebb leírás

Cégünk több, mint 5 éves tapasztalattal kínál bérlésre és eladásra elektromos, távírányitós betegágyakat, amelyek segítségével a beteggondozás sokkal egyszerűbb és a beteg számára is hagy önállóságot.

Kizárólag megbízható és klienseink visszajelzése alapján a legjobb ágyakat garantáljuk Önnek, amelyek kinézete egy esztétikus bútordarabéhoz hasonlító, nem pedig egy vas kórházi ágy szerkezetéhez.

Számunkra nagyon fontosak a klienseink, tudjuk, hogy ezekben az időkben, amikor az betegágy szüksége felmerül, nagyon lényeges a gyors, kedves, segítőkész hozzáállás, épp ezért a hét bármely időpontjában elérhetőek vagyunk telefonon és garantáljuk, hogy kapacitásunknak megfelelően a leggyorsabban szállítjuk ki, rakjuk össze és mutatjuk be a betegágyat.

Szolgáltlatásaink és áraink:

1.) Elektromos betegágy BÉRLÉSE
Az ágy bérlésének költsége 9 lej/nap, amibe magába foglalja a MATRACOT is. Minimális bérlési idő 1 hónap. Az ágy szállítása, összeszerelése és bemutatása cégünk feladata, amelynek költségét nem fedezi a bérlés, ennek összege a cím megadása után kalkulálható.

2.) Elektromos betegágy VÉTELE

a.) Új elektromos betegágyak, négy motorral, távirányítóval: 900 Euro. Az ágy szállítása, összeszerelése és bemutatása cégünk feladata, amelynek költségét nem fedezi a bérlés, ennek összege a cím megadása után kalkulálható.

b.) Használt, jó állapotan levő betegágyak, 3/4 motorral, távirányítóval: 600 Euro. Az ágy szállítása, összeszerelése és bemutatása cégünk feladata, amelynek költségét nem fedezi a bérlés, ennek összege a cím megadása után kalkulálható.

Rendeléshez vegye fel velünk a telefonos kapcsolatot a +40744506949 -es telefonszámon! Bármi kérdése felmerült, szívesen válaszolunk Önnek.

További információk:
www.patelectric.ro/
+40744506949

Hozzászólások

Nincs megjeleníthető hozzászólás
270.00 Lei
58.51 EUR
Használt
Bérlés

Székelyudvarhely, RO

24 megtekintés 0 hozzászólás Az #4018

A hirdető

Sebestyén Bettina
Sebestyén Bettina Nem regisztrált felhasználó
Sebestyén Bettina
Nem regisztrált felhasználó