Befektetőt keresünk, extra magas hozam, biztos piac.

Egyéb ingatlan Gyergyóalfalu, Hargita, RO 2 hónapja

Bővebb leírás

Üzleti beruházáshoz keresünk befektetőket, település Gyergyószentmiklós, tevékenység termelés – eladás. Minimum 10.000 euróval lehet beszállni, minden 10.000 euró befektetésért 5% körüli üzletrészt biztosítunk.
A profit kivétel másfél év múlva lehetséges. A 10.000 euró befektetéssel másfél év múlva minimum 5.000 / hó nyereség realizálható. Részletek az üzleti tervben.

A termékre a kereslet már ki van építve egy nemzetközi üzletlánc által. A jelenlegi piac rés erre a termékre csak az áruházláncon belül, tízszerese az induló kapacitásunknak. Ezért a termék eladása és a folyamatos növekedés garantált.
Természetesen van lehetőség az Európai piacokra való kijutásra is, amennyiben az érdekink azt kívánnák, ugyanis rendelkezni fogunk többek között a nénét IFS Food Higher Level élelmiszerbiztonsági engedéllyel.

Amennyiben komolyan érdeklődik a befektetés iránt, egy személyes találkozó alkalmával, megnézheti a készülő üzemünket, a már megvásárolt gépeket felszereléseket, betekintés nyerhet az Üzleti terv/Pitch Deck tartalmába.
A projekt értéke 180-200.000euro kőről van, már be van fektetve 70.000 euró részünkről, újabb 20.000 euró kerül befektetésre részünkről a decemberi hónapban, és így tovább. A cég kb. 60-70%-t megtartjuk magunknak, a többi ki vásárolható befektetéssel.
Elérhetőségek: +40755289584 / zsoltgal63@gmail.com

Hozzászólások

Nincs megjeleníthető hozzászólás
Egyeztess a hirdetővel
Új
Eladás

Gyergyóalfalu, Hargita, RO

27 megtekintés 0 hozzászólás Az #3462

A hirdető

Gál Zsolt
Gál Zsolt Nem regisztrált felhasználó
Gál Zsolt
Nem regisztrált felhasználó