Családi ház eladó Árkoson

Ház Árkos, Kovászna, RO 2 hónapja

Bővebb leírás

Eladó 2016-ban téglából épült alagsorral, földszinttel és emelettel rendelkező családi ház Árkoson egy újonnan kialakított környezetben, Sepsiszentgyörgytől 5 km-re. Az ingatlan hasznos felülete 286 m2, ami 804+887 m2-es telken fekszik.
Az épület minden szempontból megfelel egy modern stilusu háznak, mely kialakitása során nagyon fontos szempont volt a fenntartási költségek minimalizálása. Kanalizálás, villany bevezetve, illetve padlófűtés, fáskazánnal történő fűtés és napelemmel müködő vízmelegítőhöz kialakított rendszer biztosítja a mindennapi kényelmet.A 25 cm vastag falak alatt egyszerű betonalapok és beton keresztfalak találhatók.
A földszinten és a tetőtérben a padló fából készült gerendákból áll, amelyeket a teherhordó falak és a belső válaszfalak támogatnak. A tető fagerendás, és kerámia tetőcseréppel rendelkezik.
A ház abban az előnyös helyzetben van, hogy leendő tulajdonosa maga fejezheti be saját izlése vagy igénye szerint a belső dizájn kialakítását.

Lehetőség van felújított vagy felújítás előtt álló két vagy háromszobás apartman beszámítására, a központ vagy Lenin negyedben!

Amennyiben további résztleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az wellsfantu@gmail.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: 0757 393 463

De vânzare casă din cărămidă, construit în anul 2016 într-o zonă rezidențială nouă în Arcuș, 5 km de Sfântu Gheorghe. Proprietatea are o suprafață utilă de 286 m2, situată pe un teren de 804 + 887 m2. Drenarea, electricitatea, încălzirea prin pardoseală, încălzirea casei se realizează prin lemn, încălzirea solară pentru apă.
Structura clădirii este cu subsol parțial, parter. Fundațiile sunt izolate sub stalpii de cadru, iar între stalpi sunt fundații continui de beton simplu și cuzinet armat. Acoperișul este de tip sarpantă din grinzi de lemn, cu astereala și invelitoare din țigle ceramice. Casa se află într-o situatie avantajoasa, încât viitorul său proprietar poate finaliza proiectarea designului interior în funcție de nevoile.
Acceptăm și alte imobile (apartament cu 2-3 camere) în schimb plus diferența, în zona lenin sau centrul orașului.

Pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon 0757 393 463 sau pe adresa de mail wellsfantu@gmail.com.

For sale 2016 detached house with brick basement, ground floor and floor
in a newly built environment, 5 km from Sepsiszentgyörgyt . The property has a useful surface of 286 m2, which is
It is located on a plot of 804 + 887 m2. Sewer, electricity introduced, floor heating, wood-fired heating
and a solar water heating system ensures everyday comfort.
The structure of the building - basement, ground floor and floor. Under 25 cm thick walls are simple concrete foundations and
There are concrete cross walls.
On the ground floor and in the roof space, the floor consists of wooden beams, which are made of load-bearing walls and
internal partitions support. The roof has a wooden beam and has a ceramic roof tile.
The house is in a privileged position that its owner can finish it by itself or
design according to your needs.

www.wellimob.ro

Tulajdonságok

Szobák száma 5 vagy több szobás
Alapterület (m2) 290
Erkély Nincs
Fűtés Központi Fűtés

Hozzászólások

Nincs megjeleníthető hozzászólás
130,000.00 €
598,403.00 RON
Eladás

Árkos, Kovászna, RO

102 megtekintés 0 hozzászólás Az #2512

A hirdető

Well Done
Well Done 5 hónapja
Well Done
Regisztrált 5 hónapja