Noni gyümölcsital

Egyéb élelmiszer Kézdivásárhely, Kovászna, RO 2 hónapja

Bővebb leírás

Noni, a sejtek ezermestere!
Noni Juice, az életre keltett legenda. A polinéz törzsi gyógyítók 2000 éve használják láz, gyulladás, hasmenés, szorulás, állatharapás, rovarcsípés és számos betegség kezelésére.
Az utóbbi évtizedek kutatásai sikerrel azonosították a gyümölcs jó néhány hatóanyagát. Ezek az eredmények alátámasztják a természeti népek tapasztalatait, és így a modern gyógyászat is igent mondott a Nonira.
Az elvégzett vizsgálatok szerint a noni:
▪Jótékonyan hat a vérnyomás szabályozására
▪Hatékony gyulladáscsökkentő
▪Hatásosnak bizonyult különböző baktériumokkal szemben
▪Antibakteriális tulajdonságai miatt védelmet biztosít az emésztőrendszer, a szív- és érrendszer megbetegedéseivel szemben
▪Növeli a szervezet szerotonin- és melatonin szintjét, ezzel szabályozza az alvásciklust, a hőmérsékletet és a hangulatot.
▪Segít a depresszión.
▪Fájdalomcsillapító hatása van
▪Megerősíti az immunrendszert, (allergia kialakulás veszélyének csökkentése, gyógyulásának hatékony elősegítése), beleértve a falósejteket és a nyiroksejteket (rák kialakulás veszélyének csökkentése, gyógyulásának hatékony elősegítése).
A noni lé hatásai nem állnak meg ott, hogy csupán megisszuk - akár a bőrre is kenhetjük. Ha egy kis mennyiséget a nonijuice-ból egy kendőre teszünk, bedörzsölhetjük a bőrbe és ezzel csökkenthetjük a gyulladásokat. Kezeli az aknét, csökkenti a fájdalmat és az irritációt, ha pedig az ízületekre tesszük, csökkenti a degeneratív ízületi gyulladás okozta fájdalmat.

Hozzászólások

Nincs megjeleníthető hozzászólás
130.00 Lei
28.17 EUR
Új
Eladás

Kézdivásárhely, Kovászna, RO Garii

14 megtekintés 0 hozzászólás Az #2981

A hirdető

Kata
Kata Nem regisztrált felhasználó
Kata
Nem regisztrált felhasználó