Medecevíz tisztító "csodazsák"

Medencék Csíkménaság, Hargita, RO 9 hónapja

Bővebb leírás

A hirdetésben, "nagy méretű" 0, 5 m2 felületű medencetisztító szűrőzsákok vásárolható meg, amit legtöbben "csodazsák"-ként ismerünk.A szűrőzsák összevarrva, csatlakozóval és egy záróelemmel kerül átadásra.

Ha ezt a hirdetést olvasod, akkor nagyvonalakban tudod, hogy mire használható ez a remek szerkezet, de ha mégse, akkor ki is fejteném... ha viszont ismered, akkor lentebb megtalálod a vásárlással kapcsolatos dolgokat.

Tehát, akkor mire is használható :

Elsősorban, mobil medencék vizének a szűréséhez tudom ajánlani, hiszen a tisztító képessége sokkal jobb, mint a gyárilag medencékhez csomagolt papírszűrős vízkeringetőé. Hatásfoka megegyezik a homokszűrőével, csak töredékárba kerül.

Medencédhez kétféleképpen lehet csatlakoztatni:

1. A medencéhez csomagolt gyári keringtetőre. Ez alaphelyzetbe úgy néz ki, hogy a medence oldalán van 2 nyílás, az egyiken beszív a keringtető, a másikon pedig nyomja a vizet. Ebben az esetben, azt a csövet amelyik nyomja a vizet, lehúzzuk, a medence oldaláról a lyukat ledugózzuk, a cső végére rádugjuk a szűrőzsákot és mehet is a zsák a vízbe, felülről belelógatva, ügyelve arra, hogy a zsákot ellepje a víz.

Tipp: A keringtetőben érdemes bennehagyni a papírszűrőt, hogy esetleges faág, vagy kavics ne tudja károsítani.

Tipp: A szívó oldalt érdemes meghosszabbítani egy darab csővel és akkor a medence aljáról könnyedén össze lehet "porszívózni" a szennyeződést.

o 2. Összeköthetjük búvárszivattyúval, mégpedig ha új a szivattyú, akkor több féle átmérőjű csatlakozási lehetőség van rajta. Nekünk az 1 colosra lesz szükségünk, mivel a zsákon is akkora a csatlakozó. Semmi más dolgunk nincs, csak összekötni a zsákot és a szivattyút egy darab csővel... erre lehet használni akár a keringtetőhöz kapott csövet is, vagy lehet vásárolni méterre is.

Tipp: A csövet érdemes úgy kiválasztani, hogy a medence legnagyobb átmérőjének legalább, a fele legyen hosszra.

Tipp: A szivattyút érdemes a medence közepére elhelyezni, a zsákot meg a szélére, és akkor az áramlat szép lassan középre viszi a szennyeződést.

Tipp: A búvárszivattyúból bőven elég a legolcsóbb, amit találsz.

Még néhány információ:

Ha a keringtető csöve, nem az általában használt 1 col, akkor némi barkácsolás szükséges lehet az összekötésre.

Tisztítása egyszerű, ha már nagy a nyomás a zsákban (telítődik szennyeződéssel), kivesszük a medencéből, kifordítjuk, és slaggal lecsapatjuk a szennyeződést, ha megfeledkezünk róla, az sem baj, mert egy idő után a záróelemnél kinyílik, ez azért van, hogy ne szakadjon szét a varrásnál. Meg se próbáljuk a vízzel teli zsákot kiemelni! Ilyenkor engedjük ki a víz nagy részét a medencébe, evidens, hogy egy kis piszok így vissza fog menni, de a nagy része a zsák oldalán marad.

Érdemes beszerezni a csodazsákot, a medence feltöltésekor, mert így bizonyos időközönként, ( pl. minden pancsolás után, vagy elött használva ), akár egész nyáron megúszható a vízcsere.

Ha nagyon koszos a víz, ne fáraszd magad a víz tisztításával. Semmi sem lehetetlen, de nagyon sok időd rámenne a tisztításra, inkább engedj bele újat, és az előzőekben leírt módon használd a szűrőzsákot.

A szürőzsákot tilos magasnyomású mosóval, illetve mosógéppel mosni!

Klórtabletta a fertötlenítés, illetve pelyhesítő a gyorsabb tisztításért erősen ajánlott.

Fürdés közben ne használjuk, mert a szivattyú/keringtető árammal működik, és a csövekbe is bele lehet gabajodni, és sajnos az ördög soha sem alszik!

Garancia: 1 szezon.

A hírdetésben szereplő termék:

Nagy méretű : 52cm x 47cm, a szürő felület 0, 5 m2
98 Lei.

+ postaköltség. 105 lei
Összesen 203 Lei

Több darab vásárlása esetén is csak 1 postaköltséget kell megfizetni.
Csomaküldés csak előreutalással működik.


Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.

Elérhetőségem:

E-mail: vpeter0020@gmail.com

Tel: +36706141865

Rendelés menete:

Küldj egy emailt a következőkkel:

Név

Telefonszám

Lakcím

Email-cím

Személyesen Magyarországon átvehető, részletekért érdeklődj.

Hozzászólások

Nincs megjeleníthető hozzászólás
Egyeztess a hirdetővel
Új
Eladás

Csíkménaság, Hargita, RO

99 megtekintés 0 hozzászólás Az #3082

A hirdető

Veress Péter
Veress Péter 9 hónapja
Veress Péter
Regisztrált 9 hónapja